Återhämtar mig!

Jo, igår var jag med Natta och jag kände mig inte alls bra,och typ var frösen och mådde illa, och när jag gick ut så kräkte jag! usch usch! Men nu e det mutch better :D Men måste fortfarande återhämta mig! har typ inga krafter... Snart ska jag nog följa med farfar och kolla på en bil :) Hoppas den e bra nu!! :) Och nästa helg ska det bli jätte kul! men det e ejj säkert och det e en överraskning för er :) Puss och kram skumbanan!

Nere!

Fundersam till allt just nu! Undra hur jag ska göra ? måste tänka att allt löser sig :) Men en rolig saak! Ska vara med Natta imorgon! Jippi :D Kollar ni på talang idag??


Natta= bäst :D

E med natta nu :D vi har varit på stan och ätit på grafity :D vilka lyxgrisar! Mums mums! Nu sitter vi här och väntar på att någon rolig ska dyka upp "! haha ^^ Idag har vi börjat med geografi! äntligen religionen över!!

 FRIENDS FOREVER :)

Se aldrig!!

Jag och Tessan sitter här och har sett världens sämsta film!!!! HOME MOVIE!! Den utklassar alla med att vara så dålig! så jag säger bara se aldrig den!! Den är gjort på en hemma film men asså ingen riktigt... Men filmen är filmad av en kamera som visar en familj som har psykist sjuka barn som är riktigt fruktansvärda! Filmen är inte riktig hoppas jag :) Men se ALDRIG! den!! AA så dålig den var! Man är riktigt sur efter åt att man bara kan göra en så dålig fim!! haha ;D


Jakten på Julia!^^

Just nu e " jakten på Julia " på svt 1 :) Ska se det! Någon annan som ser det?? ^^


Hehe ^^. Sarah Down Finer på tv :D

Vad gör ni nu på påsk afton??

Snälla farmor!

Snälla farmor som jag fick ett påskägg, fyllt med godis i och ett par öronhänge! :) Tack lilla du :D Öronhängena var jätte fina och godiset var jätte gått :D hehe! Någon annan som fått något gott? ^^

 


Påsklov!

Äntligen är det påsklov! Och äntligen har jag gjort klart religion provet! Över! :)
 Fler som har påsklov!?

Glad påsk önskar jag mina läsare!

RSS 2.0