Vilken stressig toppen helg

Idag körde jag och mamma till mormor för att macke ( mormor och morfars hund ) han skulle hundfotograferas! När vi åkte dit så var han såklart jätte stirrig. Han nosade precis överallt. Vi gick ungefär från kl.16.00 till 16.30 för han skulle börja fem. När vi gick in så gick det lite bättre. Vi varnade han som skulle fotografera att han kunda va lite stressad för han brukar inte vara inne i stan.Men när vi började så var Macke jätte duktig för att fotografen gjorde massa pip ljud. Det var jätte konstiga ljud men det blev nog jätte bra bilder för Macke vred huvudet och hade upp sina öron. Så gulligt:) :) :) :) Sen på kvällen så skulle jag och mamma och åsa och vicke baka och dricka glögg ( mysig pysigt ) Sen imorgon ska vi till Ullared hur lycklig kan man va !!!!!! Jag och mamma och farmor och Vicke och Åsa ska dit ett helt gäng som älskar att shoppa.. Vi åker ungefär vid 6 tiden. Tidigt men det gäller ju Ullared! Så vi ska ha med oss fika och stanna på vägen och äta frukost . Sen på söndag är det julskyltning och det blir närmare julafton!!!
På julskyltningen ska vi stå med klassen och sälja. Usch vad mycket som händer. Nej nu måste jag snart gå och lägga mig. Det blir tidigt uppe imorgon. Ska bara kolla på idol och se vem som åker ut. Sov gott nu. See ya later!Bio ikväll!!

Hej svejs! Ikväll ska jag,mamma,åsa,sandra och vicke gå på madagaskar 2 på bio det ska bli super kul!! Såg ettan på bio med åsa och tyckte den var jätte bra och nu kommer en 2.a. Hoppas den e rolig men det tror jag. Det handlar ju om att dem ska komma tillbaka från ön så fixar dem ett flygplan och störtlandar i afrika. Undar hur det går??? men det får jag vet ikväll!! Sen ska jag se på idol hos pappa. Och sy med farmor. hihi ( super roligt är det faktiskt ) Om ni läser åsas
blogg ska ni få se vilken fin halsduk och mössa hon har gjort!! Berättar om den var bra sen. Bye


Nu har jag sett den!! den var jätte bra och rolig. Nu är jag hos farmor och farfar och pappa har precis gjort låtar på min telefon de blev jätte bra! så jag har en som ringsingnal.  Och jag har kollat på idol och jag tyckte att Johan skulle åka ut men så åkte anna ut det tyckte inte jag :(  Jajja hon kommer väl bli känd en då..

Vem tycker ni ska vinna idol?? jag tycker Kevin eller Alice dem är jätte bra.!!! 


sommar i Bulgarien

 Jag och mamma och Åsa var i bulgarien i juni vi hade super kul!!!!! Det var första gången jag flög och jag fick god barnmat med kykling medan mamma och Åsa fick äckligt torrt bröd hihi!! Och nån fisk tror jag det va.

o jag fick fönsterplatsen hihi lyckosten är jag!!När vi hade lyft! :)

Jag och Åsa smilar och är glada!! Vi tänker: äntligen lite sol ska vi få!

Nu  ligger vi och solar vid poolen( skönt ) Nu ska vi få lite färg!! Väldigt bleka var vi :( hahah


Här e poolen och lite länge bort typ några meter var det en liten bar där mamma och Åsa brukade gå och ta gratis öl. Jag brukade ta juice, läsk och vatten såklart.Här var ett vattenland som låg precis vid stranden. Här åt vi mat med. Åsa åt hajfile och det hade jag aldrig smakat innan eller sett hihi. Det var gratis att gå in där och bada men man fick betala för att åka men det var jätte roligt och fort gick det ska ni tro.Här gick det fort. Jag och Åsa tyckte den var jätte rolig men mamma åkte jätte fort hon bara plums så var hon i vattnet. ( men det är jag  på bilden tror jag ) Vi åkte över med båt till Nessebar som var en gammal stad. Det var super fint vatten längre ut där! när vi var framme i Nessebar så var det stekhett vi bara drack vatten hela tiden. Och så såg vi massa hundar och katter som var hemlösa. Man ville ju bara ta hem dem.

Här e Nessebar fint va?? Utsikten från vår ballkong. Vår ballkong var jätte läskig för den lutade.. usch! Vi hade jätte roligt där i alla fall och det var finare en vad vi trodde. Tips: åk dit för det var jätte billgt och roliga affärer och så fin strand! Här kommer lite fler bilder! Om ni vill se!

Här är jag i poolen. Med simglasögonen på och är redo för att dyka ner i vattnet. Det gjorde jag och Åsa hela tiden typ! Vi leta poolplatter hihi.


Jag och mamma där vi åt brevid vattenlandet.

Och jag och åsa!!:)

Åsa rädd!! hihi. Vi bara gick där på stan och såg att dem hade ormar och krokodiler att hålla men man fick ju betala, men åsa höll båda två.

Och den söta ormen!!


när jag sitter framme när vi åker häst och vagn genom stan. var väldigt fint och se stan ännu mer.


Tjohhej! Här e vi på väg till Nessebar.


Potatis på stranden som åsa satte dit. Johan sa att hon skulle lägga den där och ta ett kort och det gjorde vi..


Stranden i Sunny beach! Visst är den fin. Sorry att den inte blev större men det gick inte.

Woho!!!
skönt!!

vi behövde springa för att komma till toaletten för det var stekhett i sanden!!
Nu hade vi blivit lite bruna! .SKÅL.mammas och åsas fina drinkar.

Mums!! 
 

ha det bäst flodhäst!!

Mina kära husdjur

Här e Rambo som får sina spel ibland. Han springer sina maraton varje kväll och han hoppar nästan en meter upp på väggarna,
han är helt galen. hahah.Här är prinsessan Sessan, hon har jagat vitlök idag hahah hon luktade först lite konstigt på den sen så började hon
springa iväg med den!!
Här är lilla Lillen han e så söt!! Han kan hoppa jätte högt och han är en lejonvädur han är 6 år.


Sen så har jag två undelater också,dom heter Felix och Felicia..Jag sätter in en bild på dom senare.. hehe :) Inte lätt att få en bra bild på dom flaxaporna!!! =) Sist men inte minst har jag en guldfisk också,  som heter Fantasy men kallas bara för fisken. híihih

Kvällsprommis

Nu har jag precis kommit hem från en skön kvällspromenad! Jag mamma och åsa har varit ute och gått i en timme vid stattena och dem nya husen som ligger mot magle våtmark.. Det var super kallt så alla är helt röda på benen men nu ska vi dricka lite varm choklad så vi blir varma.. hej svejs

Hej allihopa här är jag.Välkommen till min nya blogg!

hejsan nu har jag äntligen skaffat blogg! hoppas ni skriver kommentarer till inläggen...


RSS 2.0