Lördagsgottis

imorgon ska jag och farmor gå på vår vanliga runda till coop forum. Där vill ni inte veta vad vi gör. Lördagsgodis..... Mums! Jag har längtat så mycket det var längesen vi fick gå den rundan tillsammans! Men nu ska det bli av. . Hoppas dem har fyllt på tills vi kommer. Sen har dem nog inget godis kvar har jag på känn..men men nu ska jag nog läsa lite i min nya bok. Om jag törs.. Den är såå spännande. ( undra vad som händer och hur den slutar ). Jag kommer nog läsa hela natten men farmor och farfar får stoppa mig, (om det går)..


 Det här finns i farmors och min mage imorgon!

Fasst det här är nyttigare hehe.!

Mello och let´s

Idag skulle mina kompisar till melodifestivalen genrep. Jag och mamma började också bli sugna men när vi kollade på platser så fanns det bara längst upp och det kostade 500 kr för mig och mamma. ( dyrt! ) så det blev inget med det...  Men ikväll blir det Let´s dance och ha det mysigt med familjen Rosén! säkert en semla men jag få se om jag orkar. Nu ska jag gå och äta lite kasslergratäng. Förra gången vi skulle göra det så blev det så starkt.. Alltså det riktigt brann i munnen. Det var för vi hade tagit den starkaste cillisåsen. Den som tål starkt skulle nog inte klarat den .hihi. Hoppas tessan kommer ikväll så ska jag visa en nalle som jag har fått från gallerix. ( ni vet nog vilken jag menar ). Dem superdyra. Men dem är söta! Nu får ni önska mig en smaklig måltid!

 2009 !!

Bokrea

Igår var jag,Åsa och farmor ute och rände på stan för att kolla på bokrean. Själv hittade jag en bok som hette "testamentet" skrivet av Laura Trenter och Katrin Jakobsen. Den handlar om spöken och läskigt.. Den e säkert bra! Åsa köpte en målarbok om stenar på coop forum som vi ska prova.. Undra hur det går??  Och farmor en coktail bok. Sen åkte jag hem till farmor igen och åt semla. Som vanligt fick farfar göra en specialare med mindre grädde till mig! heheh( Tycker inte om det så mycket). När vi fikade kollade jag och farfar på Hannah Montana! Efter en stund åkte jag hem och åt stuvade makaroner och korv ( mums fillibabba.) Sen började semester svenskar. Och såg ni hon jobbiga som satt med sin mobiltelefon hela tiden på semestern? Ska man inte njuta av den istället?  Nu ska jag spela lite sims. jippi..

 Den här boken är det.


Drömjobbet

Hej hej. Alltså jag drömmer om att få jobba med djur. Kanske med delfiner och lära dem trix eller något. Det hade varit en dröm som går i uppfyllelse... Men det är en väldigt liten chans att jag får göra det. Men jag ska ge allt för att kunna jobba med djur. jobba på ett zoo hade ju varit jätte häftigt. Tänk att få mata alla dessa gulliga djur! Vilket är ert favorit djur? Mitt är.. hmm............ Nej jag vet inte jag tycker så mycket om alla djur. Men spindlar och insekter är väll inte min favorit hehe. Men dem har ju också ett litet liv. Djurplågeri är ett av det värsta som finns tycker jag. Jag fattar inte att man kan vara dum mot djur. Dem är ju helt oskyldiga. Nog om det. Nu ska jag göra vid mig lite och ringa Åsa. Vof vof... :)


Sportlovet är över

Imorgon ska jag till skolan. Sportlovet har gått sååå fort så man inte ens hinner blinka så är det över.  Men det var skönt så länge det varade... Idag ska jag iallafall göra lite. Vi ska kolla på marklägenhet vid p2 kiosken och den verkade faktiskt mysig. Det var med diskmaskin,tvättmaskin och torktumlare. till och med bastu! Så vi får se hur det blir. Sen ska jag nog åka pulka med Åsa men det ser ut som det börjar töa. Hoppas vi hinner innan allt har smällt. Sen ikväll blir det ju bio. Sen är jag ganska trött tror jag så det blir läggdags! godnatt allihopa. sleep well !


Tacokväll

Mums tacos!Ikväll blir det tacos hos pappa och Tessan.Sen ska vi kolla på Let´s dance  och se vems tur det är att åka ut. hmm...  Jag ska sova här hos tessan inatt. mysigt mysigt.. Och på söndag ska jag,mamma och Vicke gå på bio. Det var längesen nu. Vi ska se på "bedtime stories". Är det någon som har sett den? Den verkade i allafall rolig!! :) Nu är det snart mat här och jag är super hungrig..

Mums.sss...


Kalas tårta!

Hej hej. Nu har jag fyllt 12 år.Jag hade  kalas den 7 februari. Jag fick en hel del fina saker. jag tänkte säga lite:

. Pengar
.skolväska
.paris hilton parfym
.ett data spel
.blommor
.ritblock
.en bok om hur man lär sig rita hundar
.manga bok. hur man ritar manga
.bok om vatumannen
.gosedjur
.pyssel
.smycken
.vårjacka
.faktabok om kaniner
                                              kommer  inte på mer just nu. Jag blev verkligen glad för allt ! Om vi inte hade fått bidrag till kreta resan hade vi kanske inte kunnat åka så det hjälpte mycket! :) Tack för allt!!!

 Wohoo.


RSS 2.0