reslivet

När jag blir stor har jag bestämt att jag ska leva livet. Att resa väldigt mycket och göra det jag tycker är kul! För man lever bara en gång (kanske) jag vet ju inte. Jag har bestämt att jag ska rea till Bora Bora någon gång. Även om det kostar upp mot 45000. Dyrt. men men...  Och när jag blir ungefär 20 år  ska jag och Åsa vara resekompisar det har vi lovat.. Det längtar jag till. ! :) Då ska vi minsann ut på spännande utflykter med sol och bad. Här är bora bora! Det är inte fint, utan det är overkligt fint!!!!!!!!!

 WOW!!

Maggie

I natt drömde jag om att jag fick en jätte söt hund. Jag bestämde att hon skulle heta Maggie. Varför kan inte drömmar vara på riktigt ibland???  Hmm.. Vad drömde ni om i natt? berätta gärna...

 Hon såg ungefär ut såhär. Gullig eller hur? Tänk om det händer på riktigt att jag får en hund. Bättre kan det ju inte bli isåfall!


Ögoninflammation och resa ( kanske kanske )

Det är så tråkigt att ha ögoniflammation... Det började på julafton så typiskt. och jag har lite fortfarande men jag har ändå tagit ögondroppar. ok strunt i det. jag försöker övertala pappa att vi ska ut och resa nu till nyår eller något. jag vill såååååååååå gärna det! :)  Jag hade velat åka till något ovanligt land eller Thailand.  ooooooo jag har resfeber. jag vill åka nu. åsa din lyckost ska snart till Thailand. då får du köpa något fint till mig för jag snart fyller år! ciao..pappa bara kolla så fint det ser ut!

JAG VILL DIT!!!


Kreta!!

Hej allihopa!! Nu sitter jag här med sessan i knäet och ska skriva lite om en sak som händer i sommar... Den 20 Juni ska jag,mamma,Åsa och Vicke till kreta!! Vi ska till Platanias som verkar vara  fint. Vi ska bo på hotell Ideal beach som ligger precis vid stranden. blir ni avundsjuka nu eller??? hehe.. Det ska bli sååå mysigt! Hoppas jag får fönsterplatsen i flygplanet. Det tar ca. 3,5 timme att åka, har jag för mig. Vi får mat på flyget och frukost på hotellet. Gott!!!

Här kommer lite bilder på Elafonissi som ligger rätt långt från Platanias men vi hade tänkt åka dit:


ElafonissiVisst ser det fint ut??
Skriv gärna vad ni tycker....    Det kallas: Europas Maldiverna! :)

RSS 2.0