Vill resa iväg nu!

Oh jag vill bara resa just nu! Det är ju ett av mitt stora intresse! :) Men snart är det ju sommarlov och då ska det hittas på mycket roligt!! :) Jag och mamma funderar lite på mallorca! Någon som varit där?? Jag får väl drömma mig bort till ställen ... ^^

 Här hemma e det bara regn! Undra om det någonsin kommer bli sommar!

Favorit program??

Hallojsan! Sitter här på min stol i rummet och funderar på vad man ska göra idag... Men jag längtar till ikväll! För då ska " desperate housewives " visas igen! :D varje vecka , kanal 5 klockan 9 :) det e mitt favorit program! Och just nu e det verkligen spännande! Tisdags fråga: Vilket är ert favortit program på tv?? :)

 

??

Tosselilla!

Tjosan hoppsan!! Idag har jag hälsat på farmor och farfars busiga lilla katt!! Världens sötaste! Jag loovar ^^ Den e väldigt liten och ynklig. Den var en hittekatt som hon på Acka zoo hittat... Mamman var borta. Men den hade syskon :) Kommer bilder sen :) Men i alla fall! Imorgon ska jag och mamma till Tosselilla! Jippi =) Ska bli super kul! Men jag e lite fundersam över vädret! Som ni kanske vet så har det åskat och blixtrat idah! Fy katten :) Men på något sätt tycker jag det är riktigt myysigt :) Ha en trevlig fredagskväll! Snart börjar talang ! =D


Mobilblogg-njuter på balkongen!

Halloj! Idag har det varit en helt underbar dag!! Nu sitter jag på balkongen och Rambo sitter i knäet :) idag har det varit en solig och varm dag ! Mycket skönt :D och efter skolan var jag med Maja efter vi varit 7:or för en dag:) hihi! ha en skön dag!! Hej svejs!

Mobilblogg- kan inte välja!!

Moshi moshi!! imorgon har vi uppflyttardag! Och det menas vaal!... Efter sommarlovet börjar ju vi i 7:an och vi ska delas upp i 2 klasser... Och imorgon ska vi alltså välja vem vi vill gå med...?? Jag har en liten aning men... :) HJÄLP!! Hmm.. Jag får visst sova på saken! Ha en mysig och härlig kväll allesammans :)

Maderix!

Jag och farmor och farfar ska nog snart gå på stan :) När jag och farmor e på stan brukar vi fika på maderix! Älskar deras kladdkaka!!! ^^ den e sååå god! Det e så mysigt att fika ibland ^^ Just nu kollar jag på wall-e :D hihi den filmen är faktiskt riktigt gullig!... Ha en trevlig dag!

 Någon mer som är galen i kladdkaka??

Svante!

Idag cyklade jag, farmor och farfar fram och tillbaka till Vankiva och hälsade på Emelie och Henke :D Och när vi var i skogen hittade jag en liten liten ödla :D! super sööt ^^ Och han fick självklart heta Svante ! hihi ^^

 Svante♥ ( inte den ödlan )


1 maj!

Det går bara snabbare och snabbare mot sommaren! Igår var det valborg där vi firar att våren kommer :) och idag är det 1 maj! Redan :D Det går snabbt nu asså! Och visst är det fint när allt slår ut! En sak till! Jag har fått höra om rykten om utlandsresa! var säger jag inte :) Ha det bäst flodhäst!

 Dessa är såå fina!

RSS 2.0