Ensam hemma...

Hallå!
Denna vecka e man ensam hemma! Tråkigt! ^^ Mamma har semester på fredag så :) men imorgon ska jag ta bussen till Åsa :D så ska vi leka lite! Sen på torsdag ska jag med emelie och narhalie till Hlm gården och spela brännboll sen på kvällen ska jag sova över där ;) Jippi!! Inatt låg jag faktiskt och tänkte på vilken hund jag vill ha när jag blir stor! haha :D tidigt men vrf inte börja tänka nu ^^ :)

 Vilken är er favoritras?

Sommarloov!

Jippii!! SOMMARLOOV! <3
Äntligen , men det är väldigt sorgligt med, nu e vi inte 6:or mer och vi är inte en hel klass längre :(...  Usch nu e det regn och rusk ute! Första dan på sommarlovet så ska det regna! Hm... Man undrar ju när det fina vädret kommer eller om det någonsin kommer! :S  Jag och mamma är riktigt sugna på att resa utomlands nu! =) någon sista minten resa får det bli ^^ Idag e det lördag! skönt ;) jag och farmor kör vår lilla runda till coppan ( coop extra) :D Och handlar lite smått ( godis ) hihi ;P Hoppas ni får en trevlig dag fast det regnar :) själv ska jag bara slappa!

 INNE!

Bilder från boda borg!

Här kommer lite bilder från tiden i boda borg i Karlskrona :) Mest bilder där vid vandrarhemmet! ^^

 PÅ tåget!! ;)
 På rummet :)
!
 Jag och Duaa på marinmuseet^^
 De 3 musikanterna :) Hihi! det oranga i bakrunden e vattnet utanför! Vi var under vattnet här :) Alltså i marinmuseet!
 En gammal båt! Den var faktiskt läskig, för när man var under däck i hytterna och så själv och man mötte någon läskig var det lite obehagligt faktiskt! Ville bara därifrån sen! Hihi :)

Tillbaka från klassresan!

Halloj! ^^ nu var det längesen man skrev här på bloggen! Under den tiden har det hänt mycket! :) vi har åkt på klassresa till boda borg, och idag var jag, mamma och Tessan vid havet första gången :) Jätte skönt! Havet var iskallt men men... Tyvärr hade vi inga badkläder med oss för vi hade inga stora förväntningar och trodde inte man kunde bada !! ^^ Vi skulle egentligen bara kolla på skor och äta glass :) I alla fall så i torsdags tog min klass tåg till Boda borg! Suuuuper kul!! =) Jag rekomenderar det till alla! Läs mer på www.bodaborg.se Nu ska jag och mamma äta flintastek med hemmagjord potatissallad, som vi har grillat där ute :) smakens! Ha en trevlig söndag=)
 


Mobilblogg-splittrats!

Hallå! Det här har varit en väldigt sorglig dag faktiskt... :( torgny kom in i klassrummet och hade listorna på våra nya klasser i 7:an!! Jag kom med natta som jag blev väldigt glad över! Men många blev jag leden över att jag inte kom med... Många blev missnöja med många blev också glada " :) jag kom i 7b ! Önska mig all lycka i den nya klassen!

RSS 2.0