Tyringebor

Jippi ! Vi fick huset i tyringe.. Nu ska vi bli tyringebor :D Ohh landet. Det kommer att bli skönt att komma utanför stan. Vi har kollat upp några genvägar till hemköp och det går faktiskt ganska fort. Jag har alltid velat bo på landet med djur och öppna landskap ! Men det trodde man ju inte att det skulle kunna bli SANT..  Innvändigt är det jätte fint. Vardagsrummet är ganska litet men det går nog bra ändå. I köket är det spotlights och dimmer. Jätte najs. Mitt rum är mysigt och allt är perfekt. Vi ska flytta när vi har kommit hem från Kreta. Alltså den 28 Juni kan man säga. Men vi ska flytta några saker innan Kreta också, så det nästan är klart när vi kommer tillbaka. Nej nu måste jag byta Lillens låda. Mamma tjatar... Ohh just det, det ska gå kor där på sommaren med. Så gulligt!

 Muuu..

Kommentarer
Postat av: mamma

ja det ska bli mysigt o flytta dit ! helst nu till sommaren när det är så fint ! o katterna kommer ju att trivas där o lillen oxå. puss

2009-03-22 @ 17:44:02
Postat av: Åsa

Ja katterna kommer tycka om att springa ute, och ni också=) Och Lillen kan vara ute o äta gräs, och fåglarna kan vara ute o lufta sig:)hihihi..Så kan vi ha mysiga grillkvällar och till hösten svampplockning! wiihiie =)

2009-03-23 @ 15:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0