Rix fm festival i Helsingborg!

Hello!
Igår var jag på rix fm festivalen i Helsingborg med Emme o mamma! Super roligt! Såg b.l.a Lena ( satelight , o en till ), Erik saade, Love generation, Apollo Drive, love stone , Rebound ( Eddie och Rahbi )! Och fler! Som man inte visste vem det var =)
Nu e det fredag och på lördag ska jag sova hos Åsa i ballingslövs håla ^^ hehe :)

 Saknar Hillabygget! ( mormors och morfars gamla hus ) ...


Fotodag med Emme!

Va med Emme idah! :) Tog en massa bilder! Kolla och njut =)


 Kommentera <3

Gäster =)

Heej! Just nu har vi gäster =) elr gäster och gäster! Det e mormor, morfar, jag, mamma och vicke som är här och äter tacos! Smaksens ^^ Sen ska vi äta jordgubbar och glass och senare blir det en film jag och mamma hyrde :) Baksmällan! Hehe! Ha nu en trevlig fredagskväll!

 Hihi åsas nakenråtta! :D visst e han söt!

Vaken tidigt!

Hallojsan i dojsan!
Nu var det riktigt längesen jag skrev....! Men nu e det sommar och mindre bloggnig =) Nu e det bara några veckor till så börjar man i 7:an =)! Det har hänt en del nu när jag inte har boggat! : Linnéas övernattningsparty :), Nattlig runda med blixtar, dunder och djur! =) hehe! Åsa och mamma ni vet vad jag menar ^^
I alla fall så vaknade man tidigt idag för någon gubbe stod med motorsåg och skulle fixa till buskarna... Så i det oväsandet kunde man inte sova! Förutom 1! Mamma =) Nu ska jag se om hon har vaknat, elr i alla fall ska vakna! Hej hopps!

 Åsa, mina och mammas små fötter =)

RSS 2.0