Kära spel ...


Gud vad jag längtar till Måndag! Vet ni vad som kommer ut i affärerna ?? Jo sims 3!!!!! :) jippi ... jag ska köpa det med det bums ! fasst på Måndag ska vi passa lilla Mattias. han är så gullig! :) Det ska bli roligt.Men  jag får väl spela på Tisdag då.Undra om det är roligt ? ! Hoppas verkligen på det. Men just nu har jag,farmor och farfar kommit hem från crusingen.  Det luktade jätte äckligt ! massa avgaser... Usch det kan inte vara bra för hälsan. När vi skulle gå och titta en stund till kom det fram en gubbe som var jätte full och började prata med oss. Han sa att han tyckte det här var fantastiskt :) haha..! och han sa att han skulle gå och dricka alkohol nu. hmm... Lite konstig asså :S Han hade också en öl i fickan som rann ut hela tiden! men han gick tillslut. Nu har farmor gjort varma mackor. Så det ska bli mumsigt :D


Sims !! :D :D :D          

Shopping!

Idag var jag och mamma i Kristianstad och shoppade. Vi började i alla möjliga klädesaffärer men nepp där hittade vi inga kläder till skolavslutningen eller någon bikini. fasst jag provade en hel del men det var ingen som var perfekt ! Men när vi gick inom kaphal hittade vi ett linne mm. Jag låter bilderna visa:

 Skolavslutningskläderna :) jag ska ha leggings också då..

 Jag :) glad idag!

 Sommar shorts till kreta. Det var faktiskt tag 3 betala för 2 på kaphal !

 Min nya bikini ! randig och fin :D

 till och med en fjäril på rumpan :)

jag är så nöjd med mitt inköp ! Märkte ni att allting var turkost :)  härlig sommarfärg tycker jag .. Pööss på er !

Vild färd

Hejsan allesammans ! Idag så pratade jag med farmor och vi bestämde att vi skulle åka till hund & katt. För dem hade sånt erbjudande där  man kunde ta gratis bilder och om man kom med katten eller hunden så fick man lite gratis mat och så :) så vi tänkte att vi skulle ta med Emma som är farmor och farfars katt... I alla fall när bilen började rulla iväg och farmor satt vid ratten så fick Emma panik. Så hon mjaauade och klöste mig så vi fick köra hemåt till dem igen. Så det blev inte av det nej ! Men vi stack dit där själva sen och köpte lite kattmat och så fick vi en film om huskatter gratis :D gratis är aldrig fel! Nu har jag precis ätit ett grönt äpple. Det var smaskens ! Det är ju siesta nu så det är jätte mycket liv runt omkring överallt :) Och den dunkande musiken hörs välldigt långt ska jag säga ! På lördag blir det crusing för min del.. Vad ska ni andra göra ? Glöm inte att skriva kommentar om ni tittar förbi :D Blir alltid lika glad...

 Vår vovve som vi hade innan. han är hos någon annan nu. För vi kunde inte ha honom i lägenheten. Lilla yoshi ! :) gud vad jag saknar dig!!


Sommrigt!


Gulligt sommar tema från H&M. Måste börja leta i affärerna efter något fint till sommaren. Har garderoben full av kläder men måste ha lite nytt i alla fall!


Söker ny bikini !

Hejsan alla läsare !
Nu när det börjar bli sommar vill jag ha en ny bikini !  Och så ska man ju utomlands så då vill man ju vara fin :) Min gamla är helt urtvättad typ.... Så den bara ramlar av ... !!!



Måste leta efter någon sommrig snygg till sommaren :D ! Om en månad sitter vi i Kreta och har det bra ! :D :D :D


coolt hus

Letade rundor och hittade detta häftiga huset ! Vet inte var det finns men det var lite coolt tyckte jag :)

   Sängen. Visst ser det ut som det är uppe i himlen ! :) Fasst det är jag säker på att det inte är !!

 hallen.

 Och det minsta badrummet jag har sett :D

Det var välldigt runt hus!... Undra var det ligger ?? Ciao ...!

Godmorgon !

Gäsp :) Steg upp ur sängen för några timmar sedan.  Och märkte att jag hade ett stort märke på benet. Men efter en stund så försvann det så det var bara som jag hade legat konstigt. Det är såå skönt att vara ledig. Sovmorgon sovmorgon :D fasst jag vaknar ändå ganska tidigt..... men i alla fall , efter vi hade ätit löste jag och farmor korsord! det var roligt :) Så nu sitter jag framför datan och skriver ett nytt inlägg. Farmor är och köper kyckling för det ska vi äta idag. Mumsigt... ! Hoppas det inte fastnar glasbitar i halsen bara. hehe ... Imorgon ska jag och mamma på ett års kalas. Gissa hur många som kommer ???                          40 pers.  och jag skojar inte. Men hon är så söt. Lilla Isabell !  Men nu ska jag läsa lite andra bloggar med. pöasspöass...


 kära farmor och farfar ute i deras trädgård :)


Macke

Hejsan! jag vet att mitt senaste inlägg handlade om hundar. But i love them!  Jag kan inte sluta skriva om hundar. helt enkelt... hehe :) Fasst just nu sitter min katt i knäet och klöser mig.. Han är så kelen. Min lilla tjocka katt !

 Lilla Macke tassen. Hälsade på honom hos mormor och morfar idag. Han är så snäll. Jag var ute och gick lite med honom. Han blir såå gald då :)

 Alaskan är en av mina favorit raser. Visst är dem söta. Och charmiga...    voff voff / pöss pöss

hundutställning

I både lördags och söndags var jag,mamma och åsa på hundutställning. Gud vad jag längtar efter hund!!! ..Det är ju perfekt att ha i vårt hus. Hmm... hur ska jag få mamma att ändra sig ?? i alla fall så var vi ju och kollade på hundar på hässleholmsgården. Alla möjliga sorters söta hundar. Och jag fick till och med klappa . Det var bara till att fråga :) bra va?...I söndags var jag och mamma med Gunilla,Caroline och Carolines barn Benji och lilla 1-åriga Isabell, vi kollade på en som vi känner som heter Lotta. Hon tävlade och det gick jätte bra med hon och hennes hund. Hon blev till och med så glad så hon började gråta... Men sen kollade vi lite till på alla hundar och tänkte: Om man ändå hade en liten eller stor voffse i soffan att mysa med :)  Nej nu får jag inte drömma mig för långt bort. Mamma är i full gång att måla storarummet vitt. Mycket snyggare än i innan. En konstig gul bech. var det innan..Så nu ska jag stänga av datan lilla. Ska bara sätta ut en bild på en hund.


Sankt bernhardshundar klappade vi .. Dem var så kelna asså. Sådana knähundar hehe!! Stora hundar tror nog att de är små pudlar :) Det var en kille som ställde ut två sankt bernhardshundar och han hade 17 sånna hundar hemma.! Vi blev helt chockade. Och han skulle inte sälja någon :O hahah. Det var en dyr hobby sa han. Men men.. Älskar man dem så älskar man dem. byee...

Hannah MOntana

I tisdags kollade jag och mina kompisar emelie och nathalie på hannah montana the movie ! Den var super bra :) Det var den bästa filmen jag sett på länge. Den var både rolig och sorglig .  Ohh jag vill se den igen direkt!!! På de BUMS :D Jag lovar att jag ska köpa den när den kommer ut. ...

 Den handlar om att hon måste välja om hon ska vara hannah montana eller Miley .... Sen får ni se själva :) !

Malmö..

Ja nu var det ju ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Men nu sätter jag fart. I söndags var jag,Åsa,farmor,farfar och mamma i malmö för att sälja grejer. Det var super kul!! Man bara :vill du ha en kasse?Den grejen kostar 20 kr t.e.x hahah... :) Ja men i alla fall så fick vi ihop en del. Perfekt till Kreta ! Så nu har vi lite mer fickpengar .. Men man fick ju en hel del kläder och böcker mm kvar ju. Men vi tänkte köra till barnloppisen. Den var också nu i maj tror jag. ? Men om 20 min ca ska jag och farmor till blomsterlandet och kolla på blommor. Farmor skulle ha en blomma tror jag det var. Så nu väntar jag på henne. pöss pöss :D


 Penséer! NICE ... Riktiga sommarblommor tycker jag :)


Magnarp

huu.. Äntligen hemma fasst med illa mående... Ja jag har precis kommit hem från magnarp utanför Ängelholm. Vi var där hela klassen och sov över i 2 dagar. Det var jätte kul! :) Fasst man hade lite hemlängtan tillslut. Lena som är typ chefen är jätte sträng. De busigaste killarna i vår klass gjorde precis som hon sa och torkade och diskade och höll på!
hahaha. Såg ganska roligt ut :D I alla fall så hade vi lite spökrunda i skogen och många teatrar .m.m. I slutet så städade vi jätte mycket. Allt skulle vara perfekt.... Till slut så var vi färdiga så vi satte oss i bussen ock kramade om Lena. Hon var ändå ganska snäll. Så nu sitter jag hemma framför datan och pustar ut. För under bussturen så mådde jag super illa. För jag är åksjuk ( efter mamma ) tror jag :S Är sugen på att spela sims. Ska nog göra det en liten stund. Fasst ni vet ju hur jag är. När jag väl börjar kan jag inte sluta :)


psst.. Några klasskompisar hittade sjöstjärnor. och det trodde inte dem levde så dem tänkte behålla dem men så så rörde den sig så den levde. Så dem släppte ner den i vattnet igen :) hehe. Häftigt !

Utmaning

Jag har blivit utmanad, jag utmanar: ... Åsa,mamma,paulina,vicke och johanna ! :)

10 FAVORITER

Dialekt:
ehh.. kanske norrländska!
Mat:  Tacos eller kycklingfile
Låt : Finlands låt som kommer 2009 på melodifestivalen. En schlager! Jätte braa :)
Film:Hannah montana eller någon annan som jag inte kommer på....
Tecknad figur: Musse pigg
Sport: Ridning
Komiker : Henrik Dorsin
Veckodag: Fredag eller Lördag
Glassmak: Päron,jordgubb mm..
Soloartist : jaa du.. hmm.. kanske jennifer love hewit.
 
9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Kanske lite deppig  men annars jätte glad !
Tanke : Jag vill ha en hund!!!!!!
Kläder : kortarmat och byxor...
Bakrund: ´Lite prat från köket men tyst i mitt rum. Bara katt fötter som tassar rundor :)
Känsla: Glad och lite pirrig till imorgon ( Magnarp ) JIPPI..... :D
Tid : 16:21
Bästa sak: Att jag har min mamma.
Irritationsobejekt : Ont i ryggen .
  

8 FÖRSTA
 
Bästa vän: Janina ( men har inte hört av henne)
Husdjur: Babe min fågel och Rambo tror jag .. typ..
Utlandssemester : Bulgarien ( har inte varit i något annat som är asså ute utomlands, men snart blir det KRETA!!!.)
Piercing :  ingen. Fasst jag har hål i öronen nu..
CD- Skiva : Hannah montana typ..
Bil : Hade ingen. Bara låtsas bilar...
Ord : ehh jag tror det var mamma,voff voff,lampa och något mer.

7 SENASTE :

Telefonsamtal: Mamma
Mat : Macka med korv..
Dryck : Citron dricka
Biltur : Med Åsa till Maxi och hem.
TV-program : Cityakuten
Spelad låt : kommer inte ihåg. Har inte spelat någon låt idag..
Köpta klädesplagg : En kofta.


6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner: NEJ hahah...
Brutit mot lagen : Nej
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja det har väl alla. När jag var liten och i mormors pool . :)
Varit med på TV: Nepp tyvärr.
Varit med i tidningen: Japp !

´5 NEJ TACK

Skolämne : Vet faktiskt inte. Kanske svenska
Mat : Blodkorv
Musik : Ingen vad jag vet...
Dryck : Kaffe och alkohol
Djur : Spindlar och insekter....

4 saker

Du gör när du har tråkigt : Ingenting ..
Du gjorde igår kväll : Var hemma hos farmor och farfar med Åsa.
Du kan höra ljust nu: Telefonen som ringer och mamma som pratar.
Du inte kan leva utan : Min familj , mina djur och mina vänner.

3 personer

Du kan berätta allt för: Min familj och hemlisar till min kompis...
Du tycker om : Mina älskade djur, mina kompisar och min familj som det stod där uppe.. heeh.
Du gillar inte : Folk som ljuger, fulla människor, rån .m.m.

2 VAL

Coca cola eller fanta: Coca cola.
Hund eller katt: Har redan katter och jag älskar dem men min önskan är att skaffa hund!!!!


1 ÖNSKAN

Få ett bra och lyckligt liv..

Ohh entligen klar !jag fick skriva allt för hand. Det var jobbigt :) :( prova detta nu ,det är faktiskt kul ...





RSS 2.0